Hardlopen New York Reizen Wedstrijd

We run New York City!

July 20, 2021

A NEW YORK CHALLENGE

UPDATE: Vrijdag 15 oktober was daar helaas het bericht dat de grenzen van de VS open zullen gaan voor Europeanen op 8 november. Één dag na de NYC marathon… Dit betekent dus helaas geen New York City marathon voor ons op 7 november. Mega zuur na al die weken trainen en de mooie donaties ter support. Gelukkig blijven die donaties natuurlijk gewoon staan voor @kwfkankerbestrijding, dus die zijn zeker niet voor niks. Via deze weg willen we iedereen dan ook heel erg bedanken voor alle bijdragen en lieve berichten. New York 2022, we’re coming for ya! 🗽


Het was een paar maanden spannend, maar ein-de-lijk is het dan officieel: wij gaan met Run for Life de New York City Marathon lopen op 7 november! Waaaaaah 🤩 Hoewel het nog een tikkeltje onwerkelijk voelt hebben we er ontzettend veel zin in en is dit zeker een droom die uit gaat komen. Onze eerste marathon, en wáár. Gelijk bovenaan de bucketlist beginnen zullen we maar zeggen.


Extra bijzonder daarbij is dat we dit avontuur niet alleen voor onszelf aangaan, maar ook om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Ook voor alle mensen die dagelijks vechten met en tegen deze verschrikkelijke ziekte en voor wie sporten geen vanzelfsprekendheid is.
In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen kanker, en dat zijn er nog steeds veel te veel. Samen met team 2021 gaan wij de komende maanden heel hard trainen, maar ook zoveel mogelijk geld ophalen.

Hoe?

Wij lopen via stichting Run for Life, die in 2010 is opgericht door Marlou en Jeroen met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring. Sindsdien is er elk jaar een team afgereisd naar New York, de afgelaste editie van 2020 even terzijde, en is er de afgelopen 9 jaar al € 294.820,51 euro opgehaald door 184 renners! Wij zijn ontzettend trots dat we deel mogen uitmaken van Team 2021 om hier nog even en schepje bovenop te doen. Als je ons wilt steunen kun je natuurlijk een donatie doen op onze donatiepagina’s, maar we zijn de afgelopen weken ook druk bezig geweest met het maken en verkopen van onze eigen sieraden en granola! Je kunt een zakje van Annemieks zelfgemaakte granola kopen voor een vrije gift vanaf 3,50. De sieraden variëren van enkelbandjes tot brillenkoortjes en kun je zien en bestellen op onze Instagrampagina @trtwgoesnyc. Heb jij een ander tof plan hoe wij jou kunnen helpen en jij ons kunt sponsoren? Dan mag je natuurlijk ook een berichtje sturen!

Het doel

Via Run for Life zijn we verzekerd van een startnummer voor de marathon en garanderen wijzelf zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Ons doel is om 7 november allebei minimaal 1000 euro verzameld te hebben, die 100% naar KWF Kankerbestrijding zal gaan. Als we uiteindelijk meer geld ophalen kan daar een deel van worden gebruikt voor ons startnummer en de reiskosten. Meer informatie daarover vind je hier.

En nu?

Nu gaan we heel hard trainen natuurlijk! We zijn allebei twee weken geleden begonnen met ons persoonlijke schema en gaan de komende 16 weken (eígenlijk nog maar 15 en 5 dagen. STOP de tijd. OMG) flink aan de bak. Meer daarover lees je ongetwijfeld op onze blog binnenkort!

Stay tuned!

    Leave a Reply